Ronde van Zwitserland

In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing. Cor VosKlimmen en tijdrijden daar draait het wat betreft de eindzege om in de Ronde van Zwitserland.


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon

De strijd spits zich toe op het slotweekend.

. De finish ligt ook onderaan de afdaling. Remco Evenepoel is de. Stephen Williams blijft leider.

1 day agoDoor Niels Bastiaens. World Tour Teams Jumbo Visma Sepp Kuss Robert Gesink Sam Oomen Rohan Dennis Timo Roosen Mike Teunissen Pascal Eenkhoorn. Verversen Na 25 kilometer knallen is.

Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend. Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland.

De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38 kilometer à 56. Ex-man Britney Spears probeert huwelijk te verstoren Jason Alexander die man met wie Britney Spears in. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

Cor VosAdam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. Andreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven.

13 juni 2022 Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. De Italiaan van EF Education-EasyPost kwam juichend over de. 11 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1803.

12 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland. De Ronde van Zwitserland opent met vijf heuvelraces op rij. Alle etappes zijn live te zien op de Eurosport Player.

Remco Evenepoel voor de Ronde van Zwitserland. Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen. Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs.

12 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1707. Drie beklimmingen twee van tweede categorie één van derde zullen in de finale meer dan. Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden.

Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in dalende lijn naar de finish. De beloftevolle Noor van Team DSM maakte in de rit naar Aesch deel uit van de vroege vlucht reed weg op de laatste klim van de dag en soleerde vervolgens naar de ritzege. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een individuele tijdrit in Vaduz.

16 hours agoVoor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op bijna twintig minuten van winnaar Stephen Williams en liet alleen de sprinters Lorrenzo Manzin en Cees Bol achter zich in de uitslag. De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht.

Vorig jaar verzekerde Richard Carapaz zich van de eindzege. De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe van 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch. De 28-jarige renner uit Ronse lijkt zichzelf dit jaar heruit te vinden bij the Wolfpack.

1 day agoDe Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. 2 days agoEtappe 1. Wie doen er nog meer mee.

Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th.

Helemaal aan het begin van het seizoen klonk bij Vervaeke. 1 day agoDe Ronde van Zwitserland telt acht ritten en eindigt volgende zondag met een individuele tijdrit. Ook de 2e etappe is heuvelachtig.

Heb je geen abonnement op dit kanaal. Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. Vanaf 2011 behoort hij.

Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer afleggen. Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes. Ronde van Zwitserland 2022.

17 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. De Ronde van Zwitserland is ook een volgende testcase voor Remco Evenepoel. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700.

De 36-jarige Nederlander is bezig aan zijn eerste seizoen als ploegleider bij Team Jumbo-Visma. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen. De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de dag en soleerde naar.

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de streep. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. Uiteraard wil jij geen enkele van de acht etappes missen van deze zware en spannende beproeving.

Ik kwam na tien jaar bij dezelfde ploeg in. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Volgens Reef zijn zijn eerste maanden bij het team heel vlot verlopen.

Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten. De Zwitserse rittenkoers duurt vaak een dag of tien goed voor een halve grote ronde. Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van Zwitserland namelijk aan.

The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. De afgelopen twee edities ging een Zuid-Amerikaan van INEOSSky er met de zege vandoor. De kopman van Quick Step-Alpha Vinyl staat na Tirreno-Adriatico 11e en de Ronde van het Baskenland 4e voor zijn 3e.

Op 143 kilometer van de finish ronden de renners een klim van 62 kilometer die in laatste 2 kilometer met 84 stijgt. De ronde duurt tm 19 juni. Richard Carapaz uit Ecuador veroverde in 2021 de eindzege maar hij komt dit jaar niet in actie.

Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke. Dan zijn er namelijk twee aankomsten bergop en een race tegen de klok. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer.

Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTour. Volg de race live op Touretappenl.


Peter Sagan Bora Hansgrohe Racing Cyclist Sagan Cycling


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Hennie Kuiper Wins The 1985 Milan San Remo Milan Juan Fernandez Milano


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Pro Cycling Cycling Road Cycling


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Tom Dumoulin Alpecin


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Elia Viviani Of Italy And Team Quickstep Floors Purple Points Jersey During The 101st Tour Of Italy 2018 Stage 20 A 214km Stage From Susa To Fietsen


Klein Zwitserland Mortsel Wandelen Vakantie Zwitserland


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel